Polyurethan- og epoxygulv til industrielt køkken og storkøkken

Epoxygulv til industrielt køkken og storkøkken

Skal din virksomhed eller institution have et epoxygulv til et køkken? Som virksomhed inden for fødevareindustrien kan det være et mareridt at vælge et gulv, der både har et fint udtryk, er skridsikker, fugefrit og som, allervigtigst, er nemt at holde helt rent fra skidt og bakterier.

Med ansvaret for mad til mange mennesker på restauranten, i cafeteriaet eller i produktionskøkkenet, er det vigtigt, at et gulv er nemt at gøre rent, så det ikke bliver et problem, når fødevarestyrelsen kommer på besøg. Det er her et epoxygulv til industrielt køkken og storkøkkener kommer ind i billedet.

Få et gulv til dit storkøkken på kort tid

Fælles for epoxy og polyurethan gulve er, at det ikke kræver en særlig lang tørretid, hvilket er en stor fordele for virksomheden, der ikke skal holde lukket i en længere periode.

Alt efter hvor stort arealet er på dit storkøkken, kan vi være færdige med belægningen på kort tid. Har du brug for et mere præcist tidsestimat, så er du velkommen til at ringe eller skrive – ligeledes hvis du ønsker at høre nærmere om gulvløsninger til dit storkøkken. Vi kan kontaktes på tlf.: (+45) 70 22 25 29 og e-mail: info@colorpoint.dk. 

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi har erfaring med gulvbelægning til fødevarebranchen

Hos Colorpoint har vi 27 års erfaring inden for gulve til fødevarebranchen, derfor kender vi de høje standarder, der kræves af virksomheden i forbindelse med gulvet i et storkøkken. Du kan derfor være sikker på, at vi kun vejleder og rådgiver ud fra en viden om, at gulvet i et storkøkken skal være syreresistens, slidstærk, skridsikkert samt, at det skal kunne modstå høj varme. Vores mange års erfaring gør også, at vi kan garantere et gulv, hvor du ikke skal bekymre dig om pludselige sprækker og revner, som tiltrækker sig en masse skridt og snavs.

Gode råd til gulvvalg i storkøkkenet

Når du skal vælge et gulv til dit storkøkken, så er det vigtigt at medtænke, at mange mennesker hver dag vil gå rundt på gulvet, derudover vil der formentlig blive skubbet rundt på tungere maskiner og redskaber. Det er derfor nødvendigt med et gulv, der har en høj slidmodstand mod hverdagsarbejdet i et storkøkken. Derudover må der medtænkes, at gulvet skal være skridsikkert, da der i et køkken uundgåeligt vil blive spildt med væsker. Et skridsikkert gulv har altså en stor betydning for arbejdsmiljøet for medarbejderne i storkøkkenet.

Baseret på vores erfaring inden for gulvbelægning i storkøkkener, anbefaler vi altid polyurethan- eller epoxygulv som køkkengulv, da disse gulvtyper har en meget høj slidstyrke.

Epoxygulv til industrielt køkken og produktionskøkkener

Der er mange muligheder, når man skal vælge køkkengulv, men epoxy er uden tvivl blandt manges favorit – og det er ikke svært at forstå. Med et epoxygulv lavet til et køkken får du et fugefrit køkkengulv, der har en yderst høj slidstyrke, hvilket gør gulvet velegnet til storkøkkener. Derudover kan man med epoxy skabe et skridsikkert gulv, som er en absolut nødvendighed i et køkken, hvor kokkene løber hurtigt for at betjene de sultne gæster.

Er du usikker på, om epoxy er det rette gulvvalg til dit grovkøkken, så kan du få mere viden om epoxygulve her, du er også velkommen til at ringe eller skrive til os med dine spørgsmål.

Polyurethan gulv i dit storkøkken

Med et polyurethan køkkengulv får du et gulv, der er fugefrit, har en høj slidstyrke, kan holde til høje temperature samt er resistens overfor kemiske stoffer. Et polyurethan gulv er derfor ideel til fødevareindustrien, da det er nemt at holde rent. Derudover er et polyurethan gulv støddæmpende og lydisolerende, som er en stor fordel i et køkken. Vil du vide mere om polyurethan gulve, så kan du læse mere poluurethan her.