Polyurethan gulv

Minder på mange måder og det stærke epoxygulv

Polyurethan minder på mange måder og det stærke epoxygulv, hvorfor også dette gulv er blevet utrolig populært i industrien og de private hjem. Virksomhederne søger et gulv, der kan holde til stor trafik, varme temperature, vand og meget mere, hvilket er blandt polyurethan gulvets mange fordele. Hos Colorpoint har vi igennem årene lagt polyurethan gulv i mange industrielle miljøer i hele Danmark og Norge, og med vores ekspertviden inden for industrigulve er vi altid klar til at hjælpe med informationer og selve udførslen. Du kan ringe eller skrive til os ved at trykke neden for.

Hvad er et polyurethan gulv?

Polyurethan gulvet er et 2-komponent gulvbelægning, hvor polyurethanen blandes med hærden ”accellerator”, hvilket skaber et stærkt og fugefrit gulv. Polyurethan gulvet bliver ikke blandet med et opløsningsmiddel for at hærde, som epoxygulvet gør, hvilket blandt andet er grunden til forskelligheden mellem de to gulve. Et polyurethan gulv er kendt for at være stærkt, hygiejnisk, lyddæmpende, syreresistent, vandtæt og meget andet, hvilket netop gør gulvet optimal som industrigulv.

Polyurethan industrigulv

Et polyurethan gulv er helt ideelt som industrigulv, da dets stærke overflade kan holde til stor trafik og tung belastning. Særligt findes gulvet i mange lagre og storkøkkener, da polyurethan gulvet er vandtæt, meget nemt at holde rent og kan klare temperaturer på op til flere hundrede grader. Polyurethan gulvet er også stød-, og trinlydsdæmpende, hvilket har en stor betydning for arbejdsmiljøet i industrien. Med gulvets blødere overflade giver det en behagelig gangkomfort, og netop den trinlydsdæmpende effekt gør den ideel som gulv på skoler, sygehuse og kontorer, hvor der ofte er meget trafik og et højt lydniveau. Derudover er et polyurethan gulv velegnet til:

  • Klinikker
  • Fødevareindustrien
  • Sportshaller
  • Plejehjem
  • Børnehaver
  • Dagsinstitutioner

Er der mange store maskiner og tunge belastninger, så er epoxy industrigulvet en bedre løsning grundet dens hårde og stærke overflade. Du kan læse mere om epoxy som industrigulv her.

Vi har stor erfaring med Polyurethan industrigulve

Da et polyurethan gulv skal blandes, er det vigtigt, at det er en fagmand der laver gulvet, da det ellers kan have en betydning for gulvets ellers mange fordele. Hos Colorpoint har vi mange års erfaring med at lægge polyurethan gulv i industrien i hele Danmark. Derfor kan vi med vores ekspertise råde og vejelede dig om polyurethan industrigulv, samt udgøre selve gulvbelægningen. Med vores erfaring ved vi, hvor vigtigt det er for en virksomhed, at lukketiden er så kort som mulig, og derfor gør vi altid alt, hvad vi kan for at lægge polyurethan gulvet så hurtigt som muligt. Har du brug for et tidsestimat på, hvor længe det vil tage at lægge industrigulv i din virksomhed, så ring eller skrive til os.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.