Industrigulv

Industrigulve til alle brancher

Et industrigulv udsættes hver dag for stor belastning i form af en stor trafik af både mennesker og maskiner. Et industrigulv skal derfor have en høj slidmodstand mod trafik og tung belastning, da gulvet ellers kan få revner, huller og ujævnheder.

Noget som både påvirker arbejdsmiljøet for medarbejderne og hygiejnen, da der vil sætte sig skidt og snavs i revnerne. Et gulv med huller og revner er desuden et problem i forhold til arbejdsmiljøreglerne, og altså noget virksomhederne meget gerne vil undgå. Derfor er det vigtigt, at man nøje overvejer, hvilket gulv der er velegnet til hvilken industri.

Nyt industrigulv på kort tid

Alt efter hvor stort arealet er, kan vi udføre industrigulvet på ganske kort tid. Vi ved, at produktionsstop kan være dyrt, og derfor bestræber vi os på at blive færdige så hurtig som mulig. Du er altid velkommen til at skrive eller ring for at høre mere om, hvor lang tid det vil tage, samt andre spørgsmål til industrigulvtyper.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi har mange års erfaring

Hos Colorpoint er vi specialister inden for industrigulv – og med 27 års erfaring i bagagen kan vi råde og vejlede dig, så du får det industrigulv, der er passer optimalt til den branche, som du opererer indenfor. Vi kender de høje krav, som produktionen stiller til et gulv, og gennem årene har vi udført gulvbelægninger hos mange af såvel Danmarks som Norges største virksomheder.

Med mange års arbejde i branchen har vi erfaret, at det rigtige gulvvalg er en rigtig god investering, da et gulv med for lav slidmodstand skal vedligeholdes og repareres ofte gennem årene. Et sådant gulv koster virksomheden mange penge i løbet af få år. Med det rigtige industrigulv slipper virksomheden for reparation, produktionsstop og ressourcekrævende vedligehold.

Hvilket industrigulv skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket industrigulv, der vil passe til din virksomhed, så kan du blandt andet overveje om gulvet bliver udsat for mange og kraftige kemikalier, termisk stress, tung belastning samt mange slag og stød. Hos Colorpoint lægger vi blandt andet epoxy og polyurethan industrigulv, da disse to gulvtyper er særligt velegnet som industrigulv.

Epoxy industrigulv

Epoxy industrigulv er et slidstærkt gulv med minimalt vedligehold. Epoxy industrigulvet er velegnet til mekanisk belastning, stød og slag samt kemiske stoffer. Derudover har epoxygulvet en skridsikker overflade, hvilket gør det velegnet til industrier, hvor der kan forekomme spild med vand.

Du kan læse mere om epoxy industrigulve, herunder hvilke industrier gulvet er særligt velegnet til, her.

Polyurethan industrigulv

Polyurethan industrigulvet er særlig kendt for at være velegnet inden for fødevareindustrien, da gulvet er nemt at holde rent. Dette skyldes, at gulvet kan holde til meget høje temperature samt høje syrekoncentrationer i modsætning til epoxy gulvet.

Du kan læse mere om polyurethan industrigulv samt hvilke industrier, der vil have særlig glæde af netop dette industrigulv, her.