Epoxymaling

Epoxymaling og epoxybelægning

Skal du male med epoxymaling?
En epoxybelægning er velafprøvet og grundig dokumenteret kvalitet. Det er en flot overflade med unikke egenskaber. Materialet hæfter utroligt godt på stort set alle underlag, kan klare store mekaniske belastninger og har lav trinstøj. Det er nemt at renholde og lever op til skrappe myndighedskrav om hygiejne. Samtidig kan vi i mange tilfælde reducere byggefasen, fordi gulvet både hærder hurtigt og er meget hurtigt at lægge – uanset temperatur og luftfugtighed.

Værksted

Som leverandør af langsigtede løsninger til fx metal- og plastikindustrien lægger vi slidstærke og skridsikre epoxygulve, der kan klare store belastninger fra både maskiner og køretøjer. Samtidig er de nemme at renholde, fordi de er lagt uden samlinger.

Er der behov for gulve til rum med kemikalier, tilbyder vi kemikalieresistente løsninger, der sikrer, at spildte kemikalier ikke giver et beskadiget gulv.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Fødevarer & levnedsmidler

Vi har fuld forståelse for de behov, vi møder hos vores kunder inden for fødevare- og levnedsmiddelindustrien. De står selvsagt med de strengeste krav til hygiejne. Dem er et epoxygulv fra Colorpoint i stand til at modsvare. Ikke blot fordi vores epoxygulve bliver lagt uden samlinger, men også fordi de har en god jævn overflade. Begge dele gør dem utrolig nemme at rengøre.

 

En epoxybelægning er et prismæssigt konkurrencedygtigt alternativ til fx vinyl og linoleum. Samtidig kan det også anvendes til vægge og lofter. Vælger du denne helhedsløsning, behøver du kun at komme i kontakt med én leverandør.

Lager

Et epoxygulv er både solidt og konkurrencedygtigt, når der er behov for en langsigtet gulvløsning til et lager. Med en stor slidstyrke kan gulvet klare tunge belastninger fra både paller og køretøjer. Derudover er her ingen samlinger, som bliver kørt op og skal repareres.

 

Et epoxygulv fra Colorpoint er derfor et godt og miljøvenligt valg. Den glatte, fugefrie men også skridsikre overflade giver et gulv, der lever op til kravene om hygiejne. Derudover har vores metoder og materialer på ingen måde dårlig indflydelse på luften. Med et komplet VOC-prøvet produktsortiment fra vores leverandør, kan vi garantere, at ingen flygtige organiske forbindelser (VOC) belaster luften, hvilket ville være en forringelse for sundheden på stedet.

Vil du høre mere om epoxymaling?

VIl du høre mere om hvad forskellen er på epoxymaling og epoxygulv, så tøv ikke med at kontakte os. Så kan vi tage en snak om jeres behov og ønsker. Hos Colorpoint står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.