Epoxygulv

Epoxygulv til industri og erhverv

Står du og overvejer at få lagt nyt epoxygulv? Så læs videre for at lære mere om det.
Det er blevet mere og mere populært at vælge et epoxygulv både i privaten og i erhverv – og med god grund!
Med et epoxygulv behøver virksomhederne blandt andet ikke at bekymre sig om, hvorvidt gulvet kan holde til de tunge maskiner, grimme pletter fra kemikalier, høje temperaturer og risiko for glatte gulve. Epoxygulve er nemlig slidstærke og langstidsholdbare.

Med andre ord, hvis man ønsker et industrigulv som:

 • Er fugefrit for optimal hygiejne
 • Har en meget høj slidmodstand
 • Er langtidsholdbar
 • Som man selv kan være med til at designe
 • Er resistent overfor kemiske stoffer
 • Er skridsikkert

Og meget mere, så er et epoxygulv det helt rigtige valg. Med epoxyens høje slidmodstand er epoxygulve ideelt til virksomheder, hvor store maskiner, trucks og lignende forårsager mange hårde stød og slag mod gulvet.

Vi har mange års erfaring med epoxygulve

Med 27 års erfaring inden for branchen kan vi råde og vejlede jer til at få det gulv, der passer lige til jeres behov og ønsker.

Vi har stor erfaring med at lægge epoxygulv, og vi kan derfor garantere et industrigulv, der har en lang holdbarhed, og hvor der ikke kommer pludselige sprækker og revner. Har du spørgsmål til epoxygulve, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vil du vide mere?

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til en opgave, vores virksomhed, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Hvad er et epoxygulv?

Epoxy er et plastprodukt, som består af to komponenter – en hærder og en resin – når disse produkter blandes, så opstår der et plastprodukt, som kaldes epoxy. Når plastproduktet er tørret, efterlades en overflade, der er utrolig slidsærk og langtidsholdbart. Epoxy bliver ikke kun brugt som gulv, men kan i dag findes mange steder, hvor man ønsker en stærk overflade som eksempelvis vindmøllevinger, pool overflader og vægge.

Epoxymaling vs. epoxygulv

Mange forveksler epoxy med epoxymaling, som er en fortyndet udgave af epoxy. Epoxymaling kan bruges til at skabe en flot overflade på et gulv, men det er ikke lige så stærkt som epoxy gulvet, hvorfor det oftest bruges i de private hjem. Et epoxygulv er derimod bygget op af flere lag, som gør, at gulvet netop opnår den høje slidmodstand. Epoxy skal blandes efter de rigtige blandingsforhold, da gulvet ellers ikke opnår de mange fordele – derfor råder vi altid til, at det er en erfaren gulvlægger, der skal lægge epoxygulvet.

Hvorfor vælge et epoxygulv?

Epoxy giver et industrigulv, der ikke blot er stærk, men også lydisolerende, støddæmpende og skridsikker. Dette skaber et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, der oplever et bedre lydniveau og en mindre risiko for fald på arbejdspladsen. Men et godt arbejdsmiljø handler også om det visuelle, og her kan virksomheden selv være med til at påvirke udtrykket. Et epoxygulv kan nemlig laves i mange forskellige farver og med mønstre, så det visuelle udtryk kan afspejle virksomheden. Dette gør også epoxygulve ideelt til institutioner og butikker, hvor udtrykket skal være knivskarpt, foruden slidstyrken og rengøringsvenligheden.

Epoxy som industrigulv

Med epoxygulvets mange fordele er det velegnet til nærmest alle industrier, herunder:

 • Fabrikshaller
 • Lagerbygninger
 • Værksteder
 • Garager
 • Uddannelsesinstitutioner
 • Kontorer
 • Industrihaller
 • Industriproduktion
 • Sportshaller

Da et epoxygulv er resistent overfor stærke kemikalier, er det meget velegnet til værksteder, hvor der ofte kommer kemikalier og benzin på gulvet. Et epoxygulv på værkstedet kan derfor sikre et flot værkstedsgulv gennem årene, da gulvet er nemt at rengøre. Epoxygulvets overflade gør den ligeledes ideel til industrier, hvor hygiejnen skal være helt i top.

Vil du have et epoxygulv?

Vil du høre mere om epoxygulv, så tøv ikke med at kontakte os. Så kan vi tage en snak om jeres behov og ønsker. Hos Colorpoint står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at høre fra dig.